Foundation Obedience & Advanced Obedience Skills – Fanny Gott, swe   
Huippuosaamista Ruotsista!

Koulutuspäivän teemoja ovat Foundation Obedience & Advanced Obedience Skills, mutta voit hyödyntää tämän ainutlaatuisen tilaisuuden myös muiden kuin tokotaitojen harjoitteluun!

Fanny Gottin koulutuspäivään ovat lämpimästi tervetulleita eri ikäiset koirat sekä kaiken tasoiset koiraharrastajat, jotka ovat kiinnostuneita positiiviseen vahvistamiseen perustuvasta koulutuksesta. Fannyn intohimo on palkitsemiseen perustuva kouluttaminen koiraurheilussa, ja hänen erikoisosaamistaan tokossa on tarkkojen ja nopeiden taitojen opettaminen sekä hyvän työskentelyasenteen saavuttaminen sheippaamista ja tarjoamista hyödyntäen. Myös agilityssa hänellä on laaja osaaminen, ja tässä koulutuksessa voit harjoitella esimerkiksi juoksareita tai muita agilityn teknisiä taitoja. Tokon ja agilityn lisäksi voit harjoitella esimerkiksi freestyleä tai koulutustaitoja yleensä. Fanny on mm. menestynyt kilpailija sekä Canis-koulutusohjaaja.

Koulutuspäivä on jaettu kahteen osaan, klo 13-16 ryhmään ja klo 17-20 ryhmään. Koirakkopaikka sisältää myös kuunteluoppilaspaikan toiseen ryhmään. Halutessasi voit osallistua koiran kanssa myös molempiin ryhmiin. Ryhmiä ei ole jaettu tason/teeman mukaan, vaan voit osallistua siihen joka sopii omiin aikatauluihisi.

Koulutuksen kieli on englanti. Halutessasi voit osallistua omalla vuorollasi myös ruotsiksi. Tulkkausapua on saatavilla tarvittaessa, mainitsethan tästä tarpeesta lisätietokentässä ilmoittautuessasi. Voit ilmoittautuessasi mainita myös alustavasti, mihin aihealueeseen liittyen haluat koulutusta.

Tervetuloa mukaan viettämään antoisaa koulutuspäivää!
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.