Rallyn ratatreeni   
Rally-tokon ratatreeneissä pääset harjoittelemaan valmista rataa koirasi kanssa. Järjestämme sekä ohjattuja että itsenäisiä ratatreenejä. Ratatreeneissä saat palkita koiraa ja muutenkin toteuttaa radan juuri niin kuin itse siitä parhaiten hyödyt. Ratatreenit ovat sinua varten, joten voit vapaasti käyttää tilaisuuden hyväksesi treenata kisamaisissa olosuhteissa.

Ohjattu ratatreeni


Jokainen osallistuja saa suorittaa radan kahdesti. Ensimmäisen radan jälkeen saat kouluttajan huomiot ja vinkit, ja sen jälkeen pääset vielä suorittamaan saman radan uudestaan. Halutessasi voit myös käyttää jomman kumman vuorosi radan eri osien harjoitteluun ja vahvistamiseen.
Kouluttajalta saat halutessasi opastusta siihen, miten voisit saada parhaan hyödyn irti ratatreenistä.

Itsenäinen ratatreeni

Voit tulla tekemään radan kertaalleen itsenäisesti. Itsenäisessä ratatreenissä hallissa ovat kerrallaan paikalla vain suorittava ja seuraavana suoritusvuorossa oleva koira. Odotusvuorossa olevalla on siten hyvä tilaisuus harjoitella ratasuoritukseen valmistelevia lämmittelyrutiineja vapaammin. Suoritusvuorossa oleva koirakko saa halutessaan harjoitella lyhyesti esimerkiksi kehäänmenoja tai paria kylttiä ennen koko radan suorittamista. Ratatreenin voi toteuttaa myös kisanomaisesti.
Osallistujat saavat ratapiirustuksen ja suoritusvuorot etukäteen sähköpostitse.

Huom! Kirjoita ilmoittautuessasi "Huomioita kouluttajalle" -kenttään, minkä luokan rataa haluat harjoitella (ALO, AVO, VOI, MES).
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.