Sanna Rokka
Sanna Rokka on innovatiivinen ja optimistinen kouluttaja, jolla ei lopu ideat kesken. Sannalle tärkeää on ymmärtää eläimen näkökulmaa ja tunteita mahdollisimman syvällisesti, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen vuorovaikutukseen. Hän on kiinnostunut kehittämään uusia mielekkäitä koulutusmenetelmiä, joista olisi apua eri tyyppisille koirakoille.

Sanna kehittää taitojaan kouluttajana harjoittelemalla aktiivisesti ja monipuolisesti käytännön tasolla. Kouluttaessaan hän on analyyttinen ja tarkka havainnoimaan. Sannan päälaji malinois Myyn kanssa on mondioring, jonka lisäksi heillä on laaja kirjo muitakin harrastuksia, kuten etsintäkokeen osa-alueet, FH-jälki, nosework, vetolajit, toko, rally-toko, agility ja koiratanssi.

Kouluttajana Sanna on kannustava ja selittää asiat ymmärrettävästi. Sanna kuuntelee asiakasta ja huomioi jokaisen oppijan niin, että voi ehdottaa mahdollisimman sopivia toimintamalleja juuri kyseisen koirakon tarpeisiin ja tavoitteisiin. Sannalle on tärkeää pitää koulutustilanteissa yllä rentoa, hyväntahtoista ja tasa-arvoista ilmapiiriä.

Sanna haluaa jatkuvasti oppia lisää koirista ja ihmisistä. Sannalle kaiken keskiössä on koiran kokemus, sillä hän näkee eläimen ihmisen vertaisena kokijana. Hän pyrkii tulkitsemaan koiran elekielestä, käyttäytymisestä ja valinnoista tekemiään havaintoja mahdollisimman avoimesti, jotta ei päättäisi koiran puolesta, mitä se tuntee.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.