Irtotunnit   
Luoksetulotreeni   
Luoksetulotreenit ovat irtotunteja. Teemme erilaisia harjoituksia luoksetuloon, joiden avulla koirasi oppii tulemaan luokse kutsuttaessa iloisesti ja viivyttelemättä! Vastapainoksi ja oppimisen tueksi harjoittelemme myös rentoutumista. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua luoksetulotreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

helmikuu

Näyttelytreenit   
Näyttelytreenit ovat irtotunteja, joilla pääset valmistautumaan koirasi kanssa näyttelytilanteiden harjoittelua varten.

Voit treenata esimerkiksi koiran esittämistä, juoksutusta yksin ja ryhmässä sekä tuomarin käsittelyä. Harjoittelemalla näyttelyn kulku tulee tutummaksi ja sujuvammaksi niin koiralle kuin ohjaajallekin.

Ohjaajalla on hyvä olla etukäteen hieman tuntemusta oman rodun esitystavasta.

tammikuu

Nosework irtotunnit   
Nosework irtotunnille voit tulla tutustumaan lajiin, viemään harjoitteluanne yhä pidemmälle tai työstämään noseworkin parissa kohtaamianne haasteita. Tunnit sopivat eri tasoisille ja ikäisille koirakoille aina aloittelijoista kilpaileviin.

Nosework irtotunneilla keskitymme hajutyöskentelyyn. Jos tarvitset apua toimivien palkkioiden löytämiseen, tutustu muuhun koulutustarjontaamme tai ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva ratkaisu.

helmikuu

Hihnatreeni   
Hihnatreenit ovat irtotunteja, joilla harjoittelemme erinäisiä hihnalenkkeilyn sujuvuutta edesauttavia taitoja. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua hihnatreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

Hihnatreenit sopivat hyvin myös hihnakurssin harjoitusten jatkamiseen.

huhtikuu


Kontaktitreeni   
Vahva kontakti on koiran kouluttamisen peruspilareita. Kun kontakti on vahva, koira osaa ja myöskin haluaa ottaa kontaktia omistajaan erilaisissa tilanteissa. Hyvin opetettu kontakti auttaa koiraa siirtämään huomion omistajaan, sekä helpottaa koiran ohjattavuutta ja vuorovaikutusta koiran kanssa.

Kontaktitreeneissä teemme erilaisia kontaktiharjoituksia, joiden tavoitteena on tehdä kontaktista niin kannattavaa, että koira tarjoaa sitä oma-aloitteisesti ja halukkaasti eri tilanteissa. Opit kasvattamaan arvoasi koiran silmissä niin, että koira valitsee ympäristön sijaan sinut yhä useammin.

Kontaktitreenit ovat irtotunteja. Voit osallistua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

helmikuu

Arkitottistreeni   
Arkitottistreeneissä kartutat koiran taitopankkia ja omia koulutustaitojasi kotitarpeisiin.

Teemme koiran ja ohjaajan yhteistyötä vahvistavia harjoituksia, jotka auttavat parantamaan koiran ohjattavuutta ja keskittymistä. Samalla opit ohjaamaan koiraasi ymmärrettävämmin ja motivoivammin.

Arkitottistreenit ovat yksittäisiä irtotunteja. Voit osallistua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

helmikuu
huhtikuu

Naksutinkoulutuksen irtotunti   
Naksutinkoulutuksen perusteet, uusia ideoita ja asiaa palkkasanoista. Tämä irtotunti sopii kaikille ja on hyvä lisä minkä tahansa kurssin kylkeen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Pentutunnit   
Pentujen irtotunneilla harjoittelemme hyödyllisiä taitoja pennun elämään. Saat eväitä siihen, miten tukea pennun kehitystä reippaaksi ja yhteistyöhaluiseksi koiraksi. Samalla saat keinoja pennun hyvinvointia lisäävään ja rentouttavaan aktivointiin ja virikkeistämiseen.

Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua pentutreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat. Voit myös koota irtotunneista itsellesi kurssin osallistumalla niille viikottain. Pentutreenit sopivat kaiken ikäisille pennuille.

TAMMIKUU
ma 31.1. klo 21 Tavoitteellisten pentujen tunti

helmikuu
huhtikuu


Ohitustreeni   
Ohitustreenit ovat irtotunteja, joilla harjoittelemme hihnakävelyä ja ohituksia. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua ohitustreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

Ohitustreenit sopivat hyvin hihnakurssin jatkoksi.

helmikuu
huhtikuu


Agilityn irtotunnit   
Agiklinikka on irtotunti, jolle voit tulla harjoittelemaan haluamaasi asiaa valmentajan kanssa. Voit harjoitella esimerkiksi koiran taitoja, täsmätreeniä yksittäisille esteille, ohjaustekniikkaa, suullisia vihjeitä, lyhyitä radanpätkiä tai motivointiin ja vireenhallintaan liittyviä aiheita. Voit keskittyä myös agilitykoiran pohjataitoihin pennun tai aikuisen koiran kanssa.

Voit osallistua yhdelle kerralle tai kaikille muodostaen oman koulutuskokonaisuutesi.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.