Irtotunnit   
Teematunnit   
Teematunnit ovat irtotunteja.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Agilityn irtotunnit   
Agiklinikka on irtotunti, jolle voit tulla harjoittelemaan haluamaasi asiaa valmentajan kanssa. Voit harjoitella esimerkiksi koiran taitoja, täsmätreeniä yksittäisille esteille, ohjaustekniikkaa, suullisia vihjeitä, lyhyitä radanpätkiä tai motivointiin ja vireenhallintaan liittyviä aiheita. Voit keskittyä myös agilitykoiran pohjataitoihin pennun tai aikuisen koiran kanssa.

Voit osallistua yhdelle kerralle tai kaikille muodostaen oman koulutuskokonaisuutesi.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Tokoryhmien irtotunnit   
Voit ostaa irtotunteja tokokursseilta ja valmennusryhmistä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Näyttelytreenit   
Näyttelytreenit ovat irtotunteja, joilla pääset valmistautumaan koirasi kanssa näyttelytilanteiden harjoittelua varten.

Voit treenata esimerkiksi koiran esittämistä, juoksutusta yksin ja ryhmässä sekä tuomarin käsittelyä. Harjoittelemalla näyttelyn kulku tulee tutummaksi ja sujuvammaksi niin koiralle kuin ohjaajallekin.

Ohjaajalla on hyvä olla etukäteen hieman tuntemusta oman rodun esitystavasta.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Nosework irtotunnit   
Nosework irtotunnille voit tulla tutustumaan lajiin, viemään harjoitteluanne yhä pidemmälle tai työstämään noseworkin parissa kohtaamianne haasteita. Tunnit sopivat eri tasoisille ja ikäisille koirakoille aina aloittelijoista kilpaileviin.

Nosework irtotunneilla keskitymme hajutyöskentelyyn. Jos tarvitset apua toimivien palkkioiden löytämiseen, tutustu muuhun koulutustarjontaamme tai ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva ratkaisu.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Kontaktitreeni   
Vahva kontakti on koiran kouluttamisen peruspilareita. Kun kontakti on vahva, koira osaa ja myöskin haluaa ottaa kontaktia omistajaan erilaisissa tilanteissa. Hyvin opetettu kontakti auttaa koiraa siirtämään huomion omistajaan, sekä helpottaa koiran ohjattavuutta ja vuorovaikutusta koiran kanssa.

Kontaktitreeneissä teemme erilaisia kontaktiharjoituksia, joiden tavoitteena on tehdä kontaktista niin kannattavaa, että koira tarjoaa sitä oma-aloitteisesti ja halukkaasti eri tilanteissa. Opit kasvattamaan arvoasi koiran silmissä niin, että koira valitsee ympäristön sijaan sinut yhä useammin.

Kontaktitreenit ovat irtotunteja. Voit osallistua juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Pentutunnit   
Pentujen irtotunneilla harjoittelemme hyödyllisiä taitoja pennun elämään. Saat eväitä siihen, miten tukea pennun kehitystä reippaaksi ja yhteistyöhaluiseksi koiraksi. Samalla saat keinoja pennun hyvinvointia lisäävään ja rentouttavaan aktivointiin ja virikkeistämiseen.

Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Pentutreenit sopivat kaiken ikäisille pennuille.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.