Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ

  • Koiran omistaja tai haltija on aina vastuussa koiran turvallisuudesta sekä mahdollisista esine-, eläin- tai henkilövahingoista.
  • Kurssille osallistuvan koiran tulee olla terve.
  • Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on kaksi tai enemmän.
  • Canisportilla on oikeus tarvittaessa vaihtaa kouluttajaa, mutta mahdollisista muutoksista ilmoitetaan aina osallistujille.
  • Canisport ei korvaa mahdollisia hallissa tai hallin piha-alueella sattuneita vahinkoja koiran omistajalle.

MAKSUehdot

Kurssi maksetaan verkossa, VismaPay palvelun kautta. Pääset maksamaan 'Omat tiedot'-sivun ja ilmoittautumissivun kautta.
Kurssimaksu (tai osamaksulla maksaessasi ensimmäinen maksuerä) on maksettava 24 tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Asiakas voi perua tai vaihtaa kurssin, jos tämä tehdään vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle. Saldon palautuksesta omalle pankkitilille veloitamme 5 euron toimistomaksun.
  • Perimme 50% kurssimaksusta, jos kurssi perutaan alle 7 päivää ennen kurssin alkua
  • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
  • Mikäli koiralla todetaan tarttuva tauti tai omistaja sairastuu pitkäaikaisesti, kurssin voi vaihtaa toiseen. Asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta heti sähköpostitse ja sopia järjestelystä.
  • Kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. Jos kurssin alkuun on yli 7 päivää, peruutuksen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen pitää tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.

Poissaolot

Ilmoitathan mahdollisista poissaoloista sähköpostitse. Yksittäisestä etukäteen sovitusta poissaolosta kurssin aikana saat 18 euron hyvityksen käyttäjätilisi saldolle, josta se on käytettävissä tuleviin ostoihin. Voit myös myydä treenejä omatoimisesti eteenpäin esimerkiksi Facebook-ryhmässä Canisport treenipörssi.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille ja saatkurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

Osoite

Tampereentie 495
33880 Lempäälä

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.
Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MAKSUTAVAT

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

VISMA PAY -MAKSUPALVELUN YHTEYSTIEDOT

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)