Canisport

Me haluamme saada koirasi loistamaan!

Canisport tarjoaa nykytietoon perustuvaa koulutusta arjen haasteisiin sekä harrastamiseen tavoitteellisesti tai omaksi iloksi. Tiimissämme yhdistyy sekä kokemus koiraurheilusta ja kilpailemisesta, että laaja paneutuminen oppimisen lainalaisuuksiin ja tuoreimpiin menetelmiin. Autamme löytämään ratkaisuja, joissa keskeistä on tehokkuus, palkitsemiseen perustuvat menetelmät, hyvinvoinnin tukeminen ja reilu peli. Meille on tärkeää, että toimintamme kestää eettisen tarkastelun ja edistää hyvää suhdetta koiraan, vaikka treenattaisiinkin tosissaan. Yhtä tärkeää on se, että kouluttaminen on mukavaa niin sinulle kuin koirallesikin!


Arvomme

Ystävällisyys ja asiakaslähtöisyys
Meille olet aina tervetullut. Toimintamme lähtökohtana on arvostus eläintä ja asiakasta kohtaan, ja me pidämme tärkeänä ystävällistä suhtautumistapaa vailla tuomitsemista. Ongelmia koiran kanssa ei tarvitse hävetä, vaan niihin suhtaudutaan ymmärtävästi ja rakentavasti. Rento ja kannustava ilmapiiri turvaa miellyttävän oppimisympäristön niin sinulle kuin koirallesikin. Koulutuksemme ja tilamme on suunniteltu asiakaslähtöisesti, jotta sinä ja koirasi viihdytte ja saatte yksilöllistä ohjausta. Ryhmäkoot ovat pieniä ja tiloissa treenaa vain yksi ryhmä kerrallaan. Avarassa hallissamme saat tarvittaessa tilaa ympärillenne, ja käytössä on myös sermejä ja virikkeitä koirasi rentoutumisen tueksi.

Koiralähtöisyys ja vuorovaikutus
Kaikissa koulutuksissamme avainasemassa on koiran osallistaminen ja sen halu tehdä itse oikeita ratkaisuja. Tehokas ja tiimityötä tukeva kouluttaminen lähtee koiran omasta motivaatiosta ja ymmärryksestä. Me emme harhauta sinua haitallisilla pikaratkaisuilla vaan tavoittelemme kestävää ja kokonaisvaltaista muutosta teidän molempien hyväksi. Autamme sinua ja koiraasi ymmärtämään toisianne paremmin ja opastamme sinua palkitsemiseen perustuvien menetelmien hyödyntämisessä niin arjessa kuin harrastuksissakin.

Tieteen ja taiteen yhdistäminen
Tiimimme koostuu koiran käyttäytymiseen ja oppimiseen perehtyneistä kouluttajista, joilla on osaamista soveltaa teoriaa käytäntöön ja kehittää yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Canisport on ajan tasalla – kouluttajamme kehittävät itseään jatkuvasti ja käyttävät luovasti käytännön työssä toimivaksi todettuja, tutkittuun tietoon perustuvia menetelmiä. Välitämme osaamisemme myös sinulle, sillä me tiedämme, että ymmärrys koiran käyttäytymisestä sekä taidot koiran kanssa toimiessa helpottavat molempien osapuolten yhteiseloa ja vievät yhteistyön aivan uudelle tasolle.