Harrastuskoiran tukitaidot – Jaana Pohjola   
Luoksepäästävyys, odottelu, toisten koirien ohittelu kehään mennessä... Nämä kaikki ovat tyypillisiä ongelmakohtia, joiden harjoittelu lajiharrastamisessa saattaa helposti jäädä vähemmälle huomiolle.

Tässä Jaana Pohjolan koulutuspäivässä keskitymme erilaisiin harrastuskoiralle tarpeellisiin tukitaitoihin. Kaikilla koirakoilla on yksilölliset haasteensa ja tarpeensa, ja halutessasi voit itse päättää, mihin asiaan haluat keskittyä. Voit harjoitella mitä vain treeni- tai kisatilanteissa tarvitsemiasi oheistaitoja.

Muutamien tukitaitojen avulla harrastava koira saadaan palautumaan esimerkiksi kisapäivänä paremmin. Lisäksi tukitaitojen harjoittelu auttaa koiraa kokemaan olonsa turvalliseksi ja keskittymään vieraissakin ympäristöissä.

Treenipäivään sisältyy luento, jota voit tulla kuuntelemaan Canisportille paikan päälle tai voit kuunnella sen myös kotoa käsin zoomilla. Luennosta saa myös tallenteen, johon voit palata jälkikäteen. Lisäksi treenipäivään sisältyy 50 minuutin treeni kolmen koirakon ryhmissä.

Päivä alkaa luennolla klo 10-11:30 ja sen jälkeen aloitetaan käytännön harjoitukset pienryhmissä klo 12-17. Voit olla paikalla koko päivän tai vain oman vuorosi ajan. Hallissa harjoittelee kolme koiraa kerrallaan, ja käytössä on sermejä ja virikkeitä tilanteen helpottamiseksi koirille.


Voit osallistua joko koiran kanssa tai kuunteluoppilaana.

Osallistujat saavat lisäksi kuukauden jäsenyyden elainkoulutus.fi -sivustolle ilmaiseksi.
Eläinkoulutus.fi VIP-jäsenet saavat koulutuspäivästä -10% alennusta koodilla ELÄINKOULUTUSFIVIP.


helmikuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.