Control Unleashed – Saara Uljas   
Onko koirallasi arjessa tai harrastuksissa haasteita vireenhallinnassa, häiriöiden siedossa tai ohjaajafokuksessa? Haluaisitko opettaa näitä asioita pennullesi pienestä pitäen niin, että ongelmien syntymistä voidaan välttää?

Control Unleashed on yhdysvaltalaisen Leslie McDevittin kehittämä koulutusmenetelmä, joka on kehitetty alunperin agilitykoirien erilaisiin vireenhallintahaasteisiin. Leslie McDevitt on laajentanut menetelmäänsä myös harjoituksilla, jotka on suunnattu erityisesti reaktiivisille koirille, sekä pentuohjelmalla.

Leslien mukaan Control Unleashed sopii kaikille koirille, jotka hyötyvät suhteesta ihmiseen. Harjoitusten kautta koiralle opetetaan vireensäätelyä, ohjaajafokusta, keskittymistä, rauhoittumista ja häiriönsietoa koiraa kuunnellen. Harjoitukset ovat sovellettavissa erilaisille koirille rodusta ja iästä riippumatta. Niistä on hyötyä niin arkielämässä kuin erilaisissa koiraharrastuksissa eteentulevissa tilanteissa.

  • Control Unleashed -koulutuspäivään sisältyy luento, joka järjestetään etänä Zoomilla torstaina 21.7. klo 18-20.30. Luennosta saa myös tallenteen, johon voit palata jälkikäteen viikon ajan (luennolla ei käydä läpi yksittäisiä harjoitteita, vaan menetelmän taustalla vaikuttavia koulutusperiaatteita).
  • Sunnuntain käytännön harjoitukset toteutetaan 50 minuutin treeninä kolmen koirakon ryhmissä klo 12-17.30 Voit olla paikalla koko päivän tai vain oman vuorosi ajan. Hallissa harjoittelee kolme koiraa kerrallaan, ja käytössä on sermejä ja virikkeitä tilanteen helpottamiseksi koirille.

Kouluttajana Suomen ensimmäinen Certified Control Unleashed Instructor CCUI, eläintenkouluttaja (at) Saara Uljas.

Voit osallistua joko koiran kanssa, kuunteluoppilaana tai voit ostaa pelkän luennon.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.