Tokokoulutuspäivä – Maarit Hellman   
Maarit Hellmanin koulutuspäivä kaiken tasoisille ja ikäisille tokoilijoille!

Maaritin esittely:
Aloitin tokoharrastukseni 2010 ja siitä lähtien olen treenannut aktiivisesti tokoa useamman koiran kanssa. Minulle on tärkeää, että koira on motivoitunut tehtäviin ja on halukas työskentelemään yhdessä kanssani. Tokon yksityiskohtien hiominen on tietysti myös kiinnostavaa. Koulutettavieni ja valmennettavieni kanssa yhdessä määrittelemme tavoitteita joihin tähdätä sekä tietysti autan heitä tavoitteiden saavuttamisessa, olivat tavoitteet sitten korkealla arvokisoissa tai alempien luokkien koulutustunnuksien saavuttamisessa. Minulle molemmat ovat tärkeitä. Vaikka kilpailutavoitteet olisivatkin korkealla, ne eivät koskaan saa mennä koiran hyvinvoinnin edelle. Yliopistotutkintojen lisäksi olen suorittanut kahden lukuvuoden mittaisen Hund Konsult –koulutuksen, joka perehdyttää koirien käyttäytymiseen, hyvinvointiin ja kouluttamiseen positiivisin menetelmin.
 
Mainittavimpia toko-menestyksiä ovat bordercollie Stjernen kanssa SM-kulta v. 2016, MM-hopea v. 2017 sekä SM-kulta v. 2021 ja samana vuonna Gwenin kanssa MM-kulta.
 
Arvokisatuloksia:
SM-5 v. 2014
SM-1 v. 2016
SM-5 v. 2017
MM-2 v. 2017
SM-6 v. 2018
Maajoukkueessa v. 2019
SM-6 v. 2019
SM-5 v. 2020
SM-1 v. 2021
MM-1 v. 2021

Jokaisella osallistujalla on yhteensä 40 min yksilöllistä koulutusaikaa kahteen osaan jaettuna. Mikäli haluat tehdä koko ajan yhteen putkeen, mainitse siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Vuorot jaetaan siten, ettei omien vuorojen välissä tule paljoa odottelua. Voit olla paikalla koko päivän vain omien vuorojesi ajan.

Tervetuloa viettämään antoisaa tokopäivää huipputason opissa!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.