Tokoseminaari – Joanna Hewelt, pol   
Joanna Heweltin tokoseminaari Canisportilla perjantaina 11.11.2022!

Joanna tuo vahvaa osaamista sekä uusimmat menetelmät suoraan tokomaailman huipulta, ja on myös monen suomalaisen harrastajan suosikkikouluttaja. Joannalta saatkin taatusti inspiraatiota ja uusia ideoita omaan treeniisi, olit sitten kokenut kilpailija tai aloitteleva harrastaja. Joanna on kilpaillut MM-tasolla airedalenterriereiden ja bordercollieiden kanssa, ja työskenteleekin mielellään eri rotuisten koirien kanssa.

Seminaariin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki tokoharrastajat. Mukaan otetaan eri tasoisia koirakoita, voit siis tulla myös pennun kanssa hakemaan vinkit pohjataitojen harjoitteluun.

Seminaari alkaa klo 11.30 ja päättyy n. klo 18. Jokaisella osallistujalla on yhteensä 40 minuuttia yksilöllistä treeniaikaa kahteen osaan jaettuna (jos haluat tehdä molemmat vuorosi yhteen putkeen, mainitse siitä etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä). Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutuksen kieli on englanti. Tulkkausapua on saatavilla omalle vuorolle, mainitsethan tästä tarpeesta lisätietokentässä ilmoittautuessasi. Voit ilmoittautuessasi mainita myös alustavasti, mihin aihealueeseen liittuen haluat koulutusta. Mukaan otetaan myös kuunteluoppilaita.

Tervetuloa mukaan viettämään antoisaa koulutuspäivää!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.