Rallyn kisataidot   
Kerta toisensa jälkeen onnistuvat ratasuoritukset ja luottavainen fiilis kisaradalla edellyttävät muutakin harjoittelua, kuin pelkkää tempputreeniä!

Rally-tokon kisataitokurssilla harjoittelemmekin erilaisia kisatilanteissa tarpeellisia tukitaitoja, jotka auttavat sinua rakentamaan sujuvamman kisasuorituksen. Kehitämme ohjaajalle selkeitä toimintamalleja eri tilanteisiin ja opetamme koiralle ymmärrettäviä kriteereitä myös muihin kohtiin, kuin varsinaisiin temppuihin. Tavoitteena on, että opit rutiininomaisesti toimimaan eheää yhteistyötä edistäen sekä valmistautuessanne että radalla ollessanne, ja että koirallesi erilaiset yksityiskohdat ovat niin tuttuja ja tärkeitä, ettei sen tarvitse näissä turhautua tai vaipua epävarmuuteen.

Kurssilla keskitymme kaikenlaisiin muihin kisatilanteissa tarvittaviin taitoihin, kuin itse kylttitehtäviin. Voit harjoitella esimerkiksi teille sopivaa tapaa verrytellä, sopivaan viretilaan saattelevia valmistautumisrutiineita, onnistunutta suoritusta tukevaa kehäänmenoa, itsevarmuuden ja fokuksen kasvattamista lähtökyltillä, ympäristön vihjeiden rakentamista, koiran sinnikkyyttä tukevaa uusimista tai vaikkapa seuraamisen vahvistamista tehtävien välillä.

toukokuu