Fyysisen harjoittelun workshop - Milka Tauru   
Oletko miettinyt, kuinka suunnitella ja toteuttaa fyysistä harjoittelua koirasi lajiosaamisen tukemiseksi?

Fyysisen harjoittelun workshopissa käydään läpi harjoittelun perusperiaatteita sekä muita harjoittelussa huomioitavia tekijöitä. Luennolta saat monipuolisen tietoon perustuvan tiiviin informaation fyysiseen harjoitteluun liittyen mm. optimilämmittely, harjoittelun perusteet, jäähdyttely, levon ja kuormituksen suhde sekä palautumisen tukeminen. Käytännön harjoituksissa paneudutaan juuri kyseisen koirakon tarpeisiin ja saat vastauksia juuri teidän haastekohtiin, esimerkkeinä;

- Jokin liike ei onnistu tai on koirallesi haastava suorittaa.
- Haluat optimoida harjoittelua ja saavuttaa parempia tuloksia.
- Olet miettinyt millaiset lämmittely/jäähdyttely rutiinit ovat koirallesi sopivia.
- Kaipaat tukea nuoren koiran, kilpailevan koiran tai ikääntyvän harrastuskoiran koiran harjoitteluun.
- Olet kiinnostunut siitä kuinka tukea koiran fyysisen suorituskyvyn kehittymistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivään osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista ja sinne ovat tervetulleita kaikenikäiset sekä rotuiset koirat harratustaustasta riippumatta.


Päivä alkaa luennolla klo 9:30-10:30, jonka jälkeen jatketaan käytännön harjoittelun pariin.
Jokaiselle koirakolle on n. 30 min yksilöllistä aikaa kouluttajan kanssa.
Mukaan mahtuu 10 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita.


Milka on koulutukseltaan eläintenkouluttaja sekä eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (PGDip) joka viimeistelee MSc in veterinary physiotherapy opintokokonaisuutta Liverpoolin Yliopistossa. Hän työskentelee osana Helsingin Yliopistollisen eläinsairaalan fysioterapiatiimiä. Hän omaa vahvasti tutkittuun tietoon perustuvan tulokulman joka yhdistyy käytännön osaamiseen eläinten parissa toimimisesta. Osaaminen niin eläimen fyysisen suorituskyvyn rakentamisen kuin kouluttamisen saralta takaavat koiran tilanteen kokonaisvaltaisen huomioinnin koulutuspäivässä.

Fysioterapeuttina ihmisen ohjaaminen on hänen ammatillista ydinosaamistaan. Koulutusten ohjaajana hän on selkeä ja helposti lähestyttävä, sekä omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa osallistujalla on miellyttävä olla. Tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseksi laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa, keskustellen ja ottaen huomioon juuri kyseisen asiakkaan tilanteen.

helmikuu