Fyysisen harjoittelun workshop - Milka Tauru   
Oletko miettinyt, kuinka suunnitella ja toteuttaa fyysistä harjoittelua koirasi lajiosaamisen tukemiseksi? Haasteet lajitreenissä voivat johtua puutteista koiran kehonkäytöllisissä taidoissa. Hyvät kehonkäytölliset taidot eivät ole itsestäänselvyys, vaan koulutuksellisen lajiharjoittelun lisäksi tarvitaan fyysistä harjoittelua onnistuneen suorituksen saavuttamiseksi.

Fyysisen harjoittelun workshopissa paneudutaan juuri kyseisen koirakon tarpeisiin ja saat vastauksia juuri teidän haastekohtiin, esimerkkeinä;
- Jokin liike ei onnistu tai on koirallesi haastava suorittaa.
- Haluat optimoida harjoittelua ja saavuttaa parempia tuloksia.
- Olet miettinyt millaiset lämmittely/jäähdyttely rutiinit ovat koirallesi sopivia.
- Kaipaat tukea nuoren koiran, kilpailevan koiran tai ikääntyvän harrastuskoiran koiran harjoitteluun.
- Olet kiinnostunut siitä kuinka tukea koiran fyysisen suorituskyvyn kehittymistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutuspäivään osallistuminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista, ja mukaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset sekä rotuiset koirat harratustaustasta riippumatta. 


Jokaiselle koirakolle on n. 30 min yksilöllistä aikaa kouluttajan kanssa.
Mukaan mahtuu 12 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita.


Milka on koulutukseltaan eläintenkouluttaja sekä eläinten fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti (PGDip) joka viimeistelee MSc in veterinary physiotherapy opintokokonaisuutta Liverpoolin Yliopistossa. Hän työskentelee osana Helsingin Yliopistollisen eläinsairaalan fysioterapiatiimiä. Hän omaa vahvasti tutkittuun tietoon perustuvan tulokulman joka yhdistyy käytännön osaamiseen eläinten parissa toimimisesta. Osaaminen niin eläimen fyysisen suorituskyvyn rakentamisen kuin kouluttamisen saralta takaavat koiran tilanteen kokonaisvaltaisen huomioinnin koulutuspäivässä.

Fysioterapeuttina ihmisen ohjaaminen on hänen ammatillista ydinosaamistaan. Koulutusten ohjaajana hän on selkeä ja helposti lähestyttävä, sekä omaa hyvän taidon luoda oppimistilanteita, joissa osallistujalla on miellyttävä olla. Tavoitteet sekä keinot niihin pääsemiseksi laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa, keskustellen ja ottaen huomioon juuri kyseisen asiakkaan tilanteen.

marraskuu