Koirien linnanjuhlat - Match Show 6.12.   
Tervetuloa juhlistamaan itsenäisyyspäivää koirasi kanssa!

Match show on leikkimielinen koiranäyttely, johon voivat osallistua kaikki rokotetut koirat. Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittautuminen tapahtuu ennakkoon.

Canisportin mätsäreissä voit harjoitella kehätilannetta koiran ehdoilla ja kehässä saa palkita koiria vapaasti. Toiveesi otetaan huomioon, mikäli haluat esimerkiksi toteuttaa tuomarin käsittelyn tietyllä tavalla tai vaikka jättää sen kokonaan välistä. Nämä mätsärit ovat ennen kaikkea loistava tilaisuus harjoitella näyttelytaitoja sekä tarjota koiralle mukava kokemus tilaisuudesta, eikä sijoituksiin vaikuta se, jos koirasi tarvitsee enemmän tukeasi.

Alustava aikataulu ja luokat:

  • klo 11 isot pennut (alle 1v, maassa arvosteltavat)
  • klo 12 pienet pennut (alle 1v, pöydällä arvosteltavat)
  • klo 13 isot aikuiset (yli 1v, maassa arvosteltavat)
  • klo 14 pienet aikuiset (yli 1v, pöydällä arvosteltavat)
  • klo 15 BIS-kehä
Tuomarina eläintenkouluttajaopiskelija Netta Elomaa. Ilmoittautuminen ja rokotusten tarkistus n. 15 minuuttia ennen kunkin luokan alkua. Tapahtuma järjestetään sisätiloissa. Ilmoittauduttuasi saat automaattisesti infokirjeen sähköpostiisi (tarkista roskaposti/tarjouskansio mikäli et saanut postia).

Huom! Osallistuminen maksetaan etukäteen ilmoittautumisen yhteydessä. Maksamatta jäänyt ilmoittautuminen ei ole peruutus, vaan peruutuksesta tulee ilmoittaa meille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen:
joulukuu

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.