Onnistu kokeissa -luentotilaisuus – Saara Takku ja Laura Salo   
Luentokokonaisuus kokeisiin tähtääville tai kisaaville tokoharrastajille lauantaina 16.3. klo 15-18!

Kolmen tunnin luentokokonaisuus sisältää kaksi osaa:
  • Koirankouluttaja Laura Salo – Harjoittelun flow: Laadukkaan arkiharjoittelun merkitys kohti kokeita
    Miten arkiharjoittelu pohjustaa kohti kokeita, mitkä asiat ovat oleellisia harjoittelussa ja miten se auttaa itsevarmaan ja iloiseen suoritukseen
  • Ylituomari Saara Takku – Sääntöjen mystiikka: Mitä säännöt sanoo ja miten huomioida ne harjoittelussa
    Mitä asioita kannattaa huomioida harjoittelussa ja koetilanteessa, mitä asioita kannattaa koekehässä korjata ja mitkä asiat tuomari varmasti huomaa?
Luentotilaisuus sopii kaikille tokoharrastajille.
Canisportin tokoryhmäläisenä osallistut -20% alehintaan koodilla TOKOETU

Luennoitsijat:
Laura on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, jonka erityisiä intohimon kohteita on sporttikoirien mielentila- ja vireasiat, hajutyöskentely kaikissa muodoissaan, ohitushaasteet ja kilpatottelevaisuuden yksityiskohtien hiominen. Ennen ammattikouluttajaksi siirtymistä Laura työskenteli urheilumaailmassa harraste- ja huippu-urheilun parissa, mistä juontaa juurensa harjoittelun laatuun, suunnitteluun ja seurantaan liittyvät lemppariteemat. Laura ja belgianpaimenkoiransa Marvel ovat mukana pelastuskoiratoiminnassa ja lisäksi treenaavat Noseworkia ja TOKOa.

Saara Takku, tokotohtori, TOKOn ylituomari, koetoimitsija, liikkeenohjaaja ja koulutusohjaaja. Saaralla on neljä koiraa ALOsta EVL:ään, kaksi bordercollieta, belgianpaimenkoira ja chihuahua joiden kaikkien kanssa hän harrastaa TOKOa. Saara on kokenut koiraharrastaja, joka on sekä treenannut että kilpaillut yhteensä seitsemässä eri lajissa. TOKOn lisäksi Saara harrastaa koiriensa kanssa kansallisia palveluskoiralajeja ja rally-tokoa ja kouluttautuu paraikaa PK-lajien tuomariksi.

maaliskuu