Reaktiiviset ryhmässä - työkaluja ryhmätreeniin – Jaana Pohjola   
Tuleeko koirasi halliin karmit kaulassa? Onko sillä vaikeuksia keskittyä hommiin jos paikalla on muita koiria? Haluaisitko kuitenkin käydä koirasi kanssa ryhmätreeneissä?

Reaktiiviset ryhmässä -treenipäivästä saat käytännön työkaluja siihen, miten voit helpottaa koirasi oloa silloin kun muita koiria on samassa tilassa. Treenipäivään sisältyy luento, jota voit tulla kuuntelemaan Canisportille paikan päälle tai voit kuunnella sen myös kotoa käsin zoomilla. Luennosta saa myös tallenteen, johon voit palata jälkikäteen. Lisäksi treenipäivään sisältyy 50 minuutin treeni kolmen koirakon ryhmissä.

Varaa koirallesi mukaan kaikenlaista hauskaa tekemistä, voit ottaa mukaan myös kevythäkin tai alustan, jos koirasi osaa niitä käyttää. Mitään pohjataitoja ei tarvita, pääasia on löytää yhteinen sävel ja motivaatio sekä selkeät työkalut toimia ryhmäharjoituksissa.

Päivä alkaa luennolla klo 10-11:30 ja sen jälkeen aloitetaan käytännön harjoitukset pienryhmissä klo 12-17. Voit olla paikalla koko päivän tai vain oman vuorosi ajan. Hallissa harjoittelee kolme koiraa kerrallaan, ja käytössä on sermejä ja virikkeitä tilanteen helpottamiseksi koirille.

Voit osallistua joko koiran kanssa tai kuunteluoppilaana.

Osallistujat saavat lisäksi kuukauden jäsenyyden elainkoulutus.fi -sivustolle ilmaiseksi.
Eläinkoulutus.fi VIP-jäsenet saavat koulutuspäivästä -10% alennusta koodilla ELÄINKOULUTUSFIVIP.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.