Vireenhallinta   
Vireenhallintapelit – Jirka Vierimaa   
Tämä on vauhdikkaiden koirien kurssi. Niiden kanssa rauhoittumisen ja rentoutumisen opettelu voi tarkoittaa ennemmin keskittymisen ja kyllääntymisen aktiivista tavoittelua kuin kesäistä piknikiä.

Opit kurssin aikana:
  • Tekemään koulutuspelejä vireenhallinnan tavanomaisista ongelmakohdista
  • Käyttämään koiran tekemiä "startteja" sen keskittymisen oikea-aikaiseen havainnointiin
  • Valitsemaan eri tehtäviin sopivat palkitsemistavat, jotta vältät koiran turhautumisen tahattoman vahvistamisen vaikeustason kasvaessa
  • Tunnistamaan, miten koiran rentoutumista voi harjoitella keskittymisen avulla
Kurssi sopii kaikenikäisille koirille kaikilla koulutustasoilla. Kokeilemme kurssin aikana sekä helppoja vireenhallinnan harjoituksia että monimutkaisempia ketjumaisia harjoituksia.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Vireenhallintapelit – Jirka Vierimaa
Tunne vire   
Harrastajille suunnatulla virekurssilla kehitetään koirakon vuorovaikutusta ja harjoitellaan tunnesäätelytaitoja. Sopivan mielentilan saavuttamiseksi harjoituksissa tutkitaan milloin omaehtoisuus on hyödyllistä ja milloin harjoituksessa on hyvä hyödyntää selkeitä ennakoitavia ketjuja ja oletuskäytöksiä. Kaikkien lajien harrastajat ovat tervetulleita kurssille!

Kurssilla vahvistetaan motivaatiota, harjoitellaan tekemisen rytmittämistä ja räätälöidään ohjaustapoja koirakohtaisesti. Tavoitteena kirkas keskittyminen ja flow, missä energia pääsee vapaasti virtaamaan tekemisen ilona!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.