Vireenhallinta   
Tunne vire   
Harrastajille suunnatulla virekurssilla kehitetään koirakon vuorovaikutusta ja harjoitellaan tunnesäätelytaitoja. Sopivan mielentilan saavuttamiseksi harjoituksissa tutkitaan milloin omaehtoisuus on hyödyllistä ja milloin harjoituksessa on hyvä hyödyntää selkeitä ennakoitavia ketjuja ja oletuskäytöksiä. Kaikkien lajien harrastajat ovat tervetulleita kurssille!

Kurssilla vahvistetaan motivaatiota, harjoitellaan tekemisen rytmittämistä ja räätälöidään ohjaustapoja koirakohtaisesti. Tavoitteena kirkas keskittyminen ja flow, missä energia pääsee vapaasti virtaamaan tekemisen ilona!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Jirka Vierimaa – Treenikupla   
Treenikupla tarkoittaa sujuvasti toistuvaa Startti–Vihje–Tehtävä–Kehu–Palkkio-tapahtumaketjua, jolloin tehtävän vaikeustasoa voi muuttaa vaikka lennossa. Treenikuplan avulla on tarkoitus rakentaa koiran motivaatiota ja samalla säilyttää tekemisen tarkkuus.

Opit kurssin aikana:
  • Tunnistamaan, mitä sujuvuus on joka toistolla ja miten se vaikuttaa koiran tunnetilaan
  • Opettamaan koiran ”starttaamaan” uusia toistoja eli selkeyttämään harjoituksia ilman apujen lisäämistä
  • Asettamaan harjoitusten vaikeustasot ja niiden välillä vuorottelemisen motivaatiota kasvattavasti
Kurssin avulla voit lisätä koiran osallistumista ja onnistumisen varmuutta ennen keston ja häiriöiden harjoittelemista. Lisäksi kurssi toimii ongelmanratkaisuna niille, jotka saavat koirilta äänekkäitä neuvoja, eivät pysty jättämään nameja käsistä tai kadottavat koiran kiinnostuksen vaikeustason kasvaessa.

elokuu

Jirka Vierimaa – Treenikupla
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.