Perusteellinen pentukurssi   
Pentukurssilla saat heti alusta alkaen hyvät eväät sujuvaan yhteiseloon koirasi kanssa. Pitkän kurssin aikana ehditte pentusi kanssa rakentamaan vahvaa perustaa yhteiselle elämälle ja teidän väliselle luottamussuhteelle. Opitte ymmärtämään toisianne paremmin ja kehittämään vuorovaikutusta molempiin suuntiin. Opastamme sinua kasvattamaan pennustasi tyytyväisen ja yhteistyöhaluisen koiran, jolla on valmiudet tehdä toivotunlaisia ratkaisuja erilaisissa tilanteissa.

Hyvä aloitus yhteiselle taipaleelle ammattilaisen ohjauksessa helpottaa kouluttamista tulevaisuudessa ja ennaltaehkäisee käyttäytymisongelmia. Suosittelemmekin perusteelliselle pentukurssille osallistumista jokaiselle pennunomistajalle.

Pentukurssi sisältää kaikkein tärkeimpiä asioita, joita pennun kanssa kannattaa harjoitella alusta asti oikein. Kattavalla kurssilla käymme läpi palkitsemista ja motivointia, sujuvaa yhteistyötä ja kontaktia, luopumista ja irrottamista, rauhoittumista ja vireensäätelyä, itsevarmuuden ja optimismin kehittämistä, luottamuksen ja vuorovaikutuksen rakentamista, oivaltavaa oppimista, koiralähtöistä käsittelyä sekä paljon muuta!

Ryhmässä ei tehdä lajitreeniä, mutta kurssi antaa hyvät valmiudet edetä myös harrastusrintamalle.

Kurssi sopii kaiken ikäisille pennuille.

maaliskuu
huhtikuu
toukokuu