Hihnakoulutukset   
Canisportin koulutustila on asiakaslähtöisesti suunniteltu harjoitteluympäristö. Avarassa hallissa on tilaa väistää, sermit tuovat tarvittaessa suojaa koirille, koira voi rentoutua virikkeiden parissa ja tiloissa treenaa vain yksi ryhmä kerrallaan. Nämä koulutukset toteutetaan pienryhmänä, jotta ympäristö on rauhallisempi ja pystymme huomioimaan kunkin yksilölliset tarpeet.
Hihnakurssi   
Hihnassa kulkeminen ei aina suju aivan odotusten mukaan, ja joskus koiran kanssa lenkkeilystä saattaa tulla molempien hermoja koettelevaa tahtojen taistoa.

Sujuvaan hihnalenkkeilyyn sisältyy useita eri taitoja, ja tällä kurssilla käymme läpi erilaisia harjoituksia, joiden avulla lenkkeilystä tulee miellyttävämpää ja rennompaa sekä ohjaajalle että koiralle.

Hihnakurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua vaikkapa ohitustreeneissä.

heinäkuu
elokuu
Hihnatreeni   
Hihnatreenit ovat irtotunteja, joilla harjoittelemme erinäisiä hihnalenkkeilyn sujuvuutta edesauttavia taitoja. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua hihnatreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

Hihnatreenit sopivat hyvin myös hihnakurssin harjoitusten jatkamiseen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Ohitustreeni   
Ohitustreenit ovat irtotunteja, joilla harjoittelemme hihnakävelyä ja ohituksia. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua ohitustreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

Ohitustreenit sopivat hyvin hihnakurssin jatkoksi.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.