Hihnakoulutukset   
Canisportin koulutustila on asiakaslähtöisesti suunniteltu harjoitteluympäristö. Avarassa hallissa on tilaa väistää, sermit tuovat tarvittaessa suojaa koirille, koira voi rentoutua virikkeiden parissa ja tiloissa treenaa vain yksi ryhmä kerrallaan. Nämä koulutukset toteutetaan pienryhmänä, jotta ympäristö on rauhallisempi ja pystymme huomioimaan kunkin yksilölliset tarpeet.
Hihnakurssi   
Hihnassa kulkeminen ei aina suju aivan odotusten mukaan, ja joskus koiran kanssa lenkkeilystä saattaa tulla molempien hermoja koettelevaa tahtojen taistoa.

Sujuvaan hihnalenkkeilyyn sisältyy useita eri taitoja, ja tällä kurssilla käymme läpi erilaisia harjoituksia, jotta lenkkeilystä tulisi miellyttävämpää ja rennompaa sekä ohjaajalle että koiralle.

Voit osallistua hihnakurssille myös pennun kanssa, jotta pääsette alusta asti opettelemaan hihnassa kulkemisen taitoja, vaikkei varsinaisia haasteita vielä olisikaan.

Hihnakurssin jälkeen voit jatkaa harjoittelua vaikkapa ohituskurssilla.

lokakuu
marraskuu
Ohituskurssi   
Ohituskurssilla keskitymme harjoittelemaan ennen kaikkea toisten koirien tai vaikkapa ihmisten kohtaamista lenkeillä, sekä lisäämään ohjaajan ja koiran keinoja ohitustilanteiden helpottamiseksi. Ohituskurssi sopii myös erinomaisesti jatkoksi hihnakurssille.

marraskuuEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.