Luoksetulo   
Toimiva luoksetulo on tärkeä taito, kun halutaan tarjota koiralle enemmän vapauksia. Vahva luoksetulo on myös erinomainen keino keskeyttää koiran epätoivotut toimet ja siirtää huomio ohjaajaan hyvässä yhteisymmärryksessä.

Canisportin koulutustila on asiakaslähtöisesti suunniteltu harjoitteluympäristö. Avarassa hallissa on tilaa väistää, sermit tuovat tarvittaessa suojaa koirille, koira voi rentoutua virikkeiden parissa ja tiloissa treenaa vain yksi ryhmä kerrallaan. Luoksetulokoulutukset toteutetaan pienryhmänä, jotta ympäristö on rauhallisempi ja pystymme huomioimaan kunkin yksilölliset tarpeet.
Luoksetulotreeni   
Luoksetulotreenit ovat irtotunteja. Teemme erilaisia harjoituksia luoksetuloon, joiden avulla koirasi oppii tulemaan luokse kutsuttaessa iloisesti ja viivyttelemättä! Vastapainoksi ja oppimisen tueksi harjoittelemme myös rentoutumista. Harjoitukset toteutetaan osallistujien tason ja tarpeiden mukaisesti. Voit osallistua luoksetulotreeneihin silloin kun sinulle parhaiten sopii, niin usein kuin haluat.

helmikuu

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.