Tarkkis   
Reagoiko koirasi voimakkaasti muihin koiriin? Haluaisitko osallistua koirasi kanssa koulutuksiin, mutta pelkäät koirasi kiihtyvän tilanteesta liiaksi? Tarkkiskurssilla pääset harjoittelemaan ryhmätilanteita ja kurssiympäristöön sopeutumista hallitusti.

Kurssilla harjoittelemme yhteistyön tehostamista ja koiran rentouttamista myös haastavammassa ympäristössä, vahvistamme koiran toimintakykyä ja työstämme tukitaitoja ja selviytymiskeinoja tiukkojen tilanteiden varalle. Lisäksi pohdimme, miten koiran palautumista voi tukea.

Kouluttaja kutsuu koirakot sisään yksitellen, jottei ovella tule turhaan haastavia tilanteita. Aluksi kukin saa harjoitella omassa tilassaan sermien suojissa, ja kurssin edetessä harjoitellaan myös yhdessä.

Canisportin koulutustila on asiakaslähtöisesti suunniteltu harjoitteluympäristö. Avarassa hallissa on tilaa väistää, sermit tuovat suojaa koirille, koira voi rentoutua virikkeiden parissa ja tiloissa treenaa vain yksi ryhmä kerrallaan. Tämä kurssi toteutetaan pienryhmänä, jotta ympäristö on rauhallisempi ja pystymme huomioimaan kunkin yksilölliset tarpeet.

huhtikuu


Paina tallennuspainiketta saadaksesi ilmoituksen tulevista kursseista!