Temppukoulutus   
Temppuja, jumppaa ja kohdetyöskentelyä   
Virikkeeksi, huviksi sekä harrastuslajeihin. Temppukoulutus on ennen kaikkea hauskaa ja mukaansatempaavaa niin koiralle kuin ohjaajallekin! Lisäksi se on erinomainen tapa aktivoida koiraa, kartuttaa koiran osaamista ja kehittää omia koulutustaitoja.

Koira kuin koira hyötyy tempputreenistä, ja tälle kurssille ovatkin tervetulleita kaikki junnuista eläkeläisiin. Kurssilta saat myös uusia ideoita ja ohjausta temppuihin esimerkiksi koiratanssia varten. Jos taas harrastat jotain muuta lajia, tulet huomaamaan, että tempuilla on huikea käyttöarvo lähes missä tahansa lajitreeneissä – niin koiran fyysisen suorituskyvyn kuin mielentilankin kannalta sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämisessä.

Opit hyödyntämään kohteita harjoittelussa taitavammin ja luovemmin. Kohde ja koiran siihen kohdistama toiminta eivät rajoitu vain kuono- ja tassukohteisiin, vaan tällä kurssilla voit syventyä niiden lisäksi esimerkiksi kehotargettiin tai katsetargettiin lähellä tai kaukana. Kohteiden perusteellisempi hallitseminen vie harjoittelusi uusiin ulottuvuuksiin ja mahdollistaa myös teknisesti vaativien taitojen opettamisen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Pentujen temppuryhmä   
Pentujen temppuryhmässä kartutetaan pentujen taitopankkia ja opetellaan erilaisia hyödyllisiä temppuja tarjoamisen kautta! Temppuryhmä sopii erinomaisesti niin tuleville harrastuskoirille kuin muillekin pennuille, sillä tämä monipuolinen temppukattaus hyödyttää sinua ja pentuasi sekä arjessa että lajiharjoittelussa.

Kurssilla käydään läpi myös palkkasanoja ja taukokäyttäytymistä, mutta pääpaino on tempuissa, joilla voi tehdä pohjia eri lajeihin ja arjen taitoihin, kehittää pennun motorisia kykyjä ja helpottaa toiminnan aikaansaamista pennun oman tarjoamisen kautta.

Pentujen temppuryhmä kehittää sinun koulutustaitojasi ja pentusi oppimistaitoja. Tarjoamiseen perustuva koulutus on omiaan koiran koulutettavuuden ja yhteistyökyvyn parantamiseen, itsetunnon kohtottamiseen ja koiran harjoittelumotivaation sytyttämiseen. Tarjoamisen kautta koulutettaessa koira on aktiivinen osallistuja ja saa vaikutusmahdollisuuksia sekä paljon onnistumisen kokemuksia. Se on myös erinomaista aivotyötä ja kehittävä tapa purkaa ylimääräistä energiaa. Lisäksi se on erittäin tehokas koulutusmuoto ja koukuttavaa molemmille osapuolille!

Pentujen temppuryhmä on ikärajaton ja sopii loistavasti myös pikkupennuille! Myös vanhemman koiran kanssa voi osallistua, jos haluaa vahvistaa tarjoamistaitoja.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.