Tokon kisatreeni   
Tokon kisatreeneissä pääset harjoittelemaan liikkuroitua suoritusta kisanomaisissa olosuhteissa koirasi kanssa. Suorituksesi jälkeen saat palautteen, ja luokan päätyttyä osallistujilla on aikaa tehdä vielä pientä omatoimista treeniä kehässä halutessaan.

Kisatreenit ovat nimenomaan treenit, ja saat palkita sekä auttaa koiraa ja muutenkin toteuttaa kehän juuri niin kuin itse siitä parhaiten hyödyt. Liikkeet voi suorittaa myös helpotettuna, tai halutessasi voit jättää osan liikkeistä väliin. Voit myös tulla luomaan nuorelle koiralle hyvää ensivaikutelmaa kisatilanteista ja käyttää vuorosi koiran kanssa leikkimiseen ja helppoihin palasiin. Kisatreenit ovat sinua varten, joten voit vapaasti käyttää tilaisuuden hyväksesi harjoitella kisamaisissa olosuhteissa. Kouluttajalta saat halutessasi opastusta siihen.

Paikallaolot suoritetaan halukkaiden kesken. Myös paikallaolossa koiraa saa palkita tai koiran voi pitää esimerkiksi kytkettynä.

Uutuutena junnuluokka, jossa voit tulla ehdollistamaan pentua tai nuorta koiraa yhteiseen hauskanpitoon sekä sitoutumiseen kehässä, vaikkei liikkeistä olisi vielä tietoakaan! Kysy halutessasi kouluttajalta ideoita tähän.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Jos sinulla on parhaillaan paikka Canisportin tokoryhmässä, niin pääset ilmoittautumaan mukaan -20% alehintaan koodilla KISATREENI. Koodi on vain Canisportin tokoryhmäläisten käyttöön.

Paina tallennuskuvaketta saadaksesi ilmoituksen tulevista kisatreeneistä ensimmäisenä!