Tokon valmennusryhmä – Janika Silfverberg   
Tokon valmennusryhmät ovat koko kauden kestäviä viikottaisia tai kuukausittaisia vakiryhmiä. Paina tallennuskuvaketta saadaksesi ilmoituksen uusista ryhmistä!

Tokon viikkoryhmä – Janika Silfverberg   
Tokon viikkoryhmässä saat säännöllistä ohjausta tavoitteidesi saavuttamisen tueksi. Harjoittelemme jokaisen omien tarpeiden mukaisia lajikohtaisia harjoituksia sekä teemme yhteisiä täsmätreenejä koko porukalla. Treenien toteutuksessa huomioidaan osallistujien toiveet siitä, minkä verran tehdään määriteltyä yhteistreeniä ja minkä verran työstetään kunkin koirakon omia kehityksen kohteita yksitellen.

Ilmoittautuminen on sitova ja sisältää treenipaikan yhdelle kaudelle sekä -10% alennuksen omatoimitreeniin Canisportilla. Mikäli estyt pääsemästä jollekin treenikerralle, voit myydä tämän treenikerran eteenpäin omatoimisesti. Ryhmä jatkuu seuraavalla kaudella, ja edelliset ryhmäläiset ovat silloin etusijalla ryhmäpaikkaan.

Viikkoryhmään voi osallistua myös nuoren koiran kanssa, kunhan toko on ohjaajalle lajina jo jokseenkin tuttu. Viikkoryhmä sopii erinomaisesti jatkoksi myös Canisportin tokokursseilla käyneille koirakoille.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Tokon kuukausivalmennus – Janika Silfverberg   
Tokon valmennusryhmässä saat pienryhmässä yksilöllistä ohjausta tavoitteidesi saavuttamisen tueksi. Ryhmäpaikka sisältää kuukausittaisen valmennuksen. Valmennuspäivä kestää 3h ja sisältää sekä yksilöllistä treeniaikaa että ryhmätreeniä.

Ilmoittautuminen on sitova ja siihen kuuluu kuusi valmennuskertaa sekä -10% alennus omatoimitreenistä Canisportilla. Mikäli estyt pääsemästä jollekin treenikerralle, voit myydä tämän treenikerran eteenpäin omatoimisesti. Kuukausivalmennus jatkuu seuraavalla kaudella, ja edelliset ryhmäläiset ovat silloin etusijalla ryhmäpaikkaan.

syyskuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.