Tokon valmennusryhmä – Riitta Kivimäki   
Tokon viikkoryhmät – Riitta Kivimäki   
Riitta Kivimäen tokon valmennusryhmässä saat yksilöllistä ohjausta tavoitteidesi saavuttamisen tueksi. Harjoittelemme pääasiassa jokaisen omien tarpeiden mukaisia lajikohtaisia harjoituksia, ja välillä teemme myös täsmätreenejä koko porukalla. Treenien toteutuksessa huomioidaan osallistujien toiveet siitä, minkä verran tehdään määriteltyä kimppatreeniä ja minkä verran työstetään kunkin koirakon omia kehityksen kohteita.

Valmennusryhmä avataan yhteisellä keskustelulla, jossa mietimme jokaisen omat tavoitteet.

Ilmoittautuminen on sitova ja sisältää treenipaikan yhdelle kaudelle sekä -10% alennuksen omatoimitreeniin Canisportilla. Mikäli estyt pääsemästä jollekin treenikerralle, voit myydä tämän treenikerran eteenpäin omatoimisesti. Ryhmä jatkuu seuraavalla kaudella, ja edelliset ryhmäläiset ovat silloin etusijalla ryhmäpaikkaan.

Valmennusryhmä sopii erinomaisesti jatkoksi Canisportin tokokursseilla käyneille koirakoille.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Tokon kuukausivalmennusryhmä – Riitta Kivimäki   
Tokon kuukausivalmennusryhmässä saat yksilöllistä ohjausta tavoitteidesi saavuttamisen tueksi. Ryhmäpaikka sisältää kuukausittaisen valmennuksen, johon kuuluu sekä yksilöllistä treeniaikaa että ryhmätreeniä.

Ilmoittautuminen on sitova ja siihen kuuluu kuusi valmennuskertaa sekä -10% alennus omatoimitreenistä Canisportilla. Mikäli estyt pääsemästä jollekin treenikerralle, voit myydä tämän treenikerran eteenpäin omatoimisesti. Kuukausivalmennus jatkuu seuraavalla kaudella, ja edelliset ryhmäläiset ovat silloin etusijalla ryhmäpaikkaan.

heinäkuu

Tokon valmennuspäivä – Riitta Kivimäki   
Riitta Kivimäen tokovalmennuspäivässä saat yksilöllistä ohjausta tavoitteidesi saavuttamisen tueksi. Valmennuspäivät soveltuvat eri tasoisille harrastajille. Halutessasi jatkuvuutta valmennukselle voit osallistua myös kaikkiin valmennuspäiviin!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.