Kaisa Jalava

Kaisa Jalava on harrastanut ja kilpaillut agilityssa aktiivisesti 16 vuoden ajan. Kooikerhondje Ellan kanssa Kaisa kisasi vuosia maajoukkuekarsintatasolla, ja tällä hetkellä hänellä on kisakaverinaan bordercollie. Agilityn lisäksi Kaisa harrastaa koiriensa kanssa tokoa ja metsäjälkeä.

Kaisa on opiskellut Suomen eläinkoulutuskeskuksessa, ja lisäksi hän on suorittanut käyttäytymisanalyysiperusteisen eläinkouluttajan opinnot Tampereen yliopistossa.

Agilityssa Kaisan mielenkiinto on erityisesti koiran taitojen kouluttamisessa. Kaisa nauttii yksityiskohtien hiomisesta ja hänestä on hienoa seurata, miten opetetut taidot siirtyvät myös radalle. Kaisan mielestä agility on parasta silloin, kun koiran pystyy lähettämään esteelle ja jättää suorittamaan samalla, kun itse jo siirtyy seuraavaan paikkaan ohjaamaan.

Kaisa kouluttaa mielellään myös koiria, jotka paineistuvat herkästi tai joiden motivointi on välillä haastavaa. Kaisalle on tärkeää, että vaikka harrastetaan tavoitteellisesti, niin treenaaminen on myös koiralle aidosti kivaa ja koulutus perustuu positiiviseen vahvistamiseen sekä onnistuvaan oppimiseen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.