Piia Karinen

Piia Karinen on käyttäytymisanalyysipohjaisen eläinkoulutuksen asiantuntija. Hän on myös koiraharrastuksen konkari ja kilpaillut koiriensa kanssa monessa lajissa. Piia on kouluttanut tottelevaisuusvalioksi lapinporokoiran ja shetlanninlammaskoiran, ja nykyisinä harrastuskavereina ovat working kelpie ja bordercollie.

Piian kiinnostus kouluttamiseen alkoi jo 25 vuotta sitten, ja siitä lähtien hän on kehittänyt osaamistaan jämähtämättä opiskelemalla, tietokirjallisuuteen perehtymällä sekä osallistumalla eläinkoulutuksen kansainvälisiin konferensseihin ja muihin alan huippujen koulutuksiin.

Valmentajana Piia on innostava ja ratkaisukeskeinen. Hän kannustaa ihmisiä ajattelemaan itse ja kehittämään uusia näkökulmia asioihin. Piia osaa jäsennellä asioita havaittavaan muotoon niin, että ohjaajalla on konkreettisia asioita työstettävänään. Piian sydäntä lähellä ovat mielentilan rakentaminen optimaaliseksi yhteistyötä varten sekä tokon teknisten asioiden kouluttaminen.

Piialle kaiken koulutuksen keskiössä on koirakon molempien osapuolten hyvinvointi. Piia pyrkii löytämään keskeiset vahvisteet sekä koiralle että ohjaajalle, ja hänen treeneissään jokainen koirakko huomioidaan sellaisena kuin on.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.