Mitä asiakkaamme sanovat

"Olen älyttömän iloinen, että löysin tämän kurssin ja koko tämän firman. En voi kuin ihmetellä Janikan ammattitaitoa, työkaluvalikoimaa ja asennetta - oma pentuni on täysin erilainen kuin aiempi tunnollinen ja kiltti harrastuskoirani ja olen ollut todella paljon sormi suussa sen kanssa. Mielestäni ammattitaitoisen kouluttajan erottaa siitä, että hän kykenee tulemaan ulos omasta subjektiivisesta "itselleni ja koiralleni toimii jokin ja ehdotan sitä siksi kaikille" -kehyksestään, joka on meille koiraharrastajille kamalan tyypillinen, ja löytämään jokaiselle koiralle ja ohjaajalle omalta tuntuvat, luontevat ratkaisut. Tämä on hallussa valtavan hienosti - ohjaajille ja koirille puhutaan todella kauniisti, enkä ole ikinä kokenut tarvetta hävetä tai selitellä jotain ratkaisuani tai kysymystäni. Huikeaa ammattitaitoa ja kykyä luoda luottamusta. Kaikki kouluttajanne ovat ihan huippuja - tavallisesti harmittaisi, jos hyvänä pitämäni kouluttaja olisi poissa, mutta myös Janikaa sijaistaneet tyypit olivat ihan jalokiviä - opin niin paljon!"
Tokoeskari
"Kurssi oli kertakaikkiaan täydellinen! Kaikki asiat oli mietitty hyvin. Ensimmäisellä kerralla tutustuttiin tilaan koiran kanssa, joka auttoi koiria orientoitumaan. Hyödynsimme väliseiniä ja kenenkään koiralle ei tuotettu kohtuutonta häiriötä. Kouluttaja oli kannustava, ystävällinen ja aina löytyi ratkaisuja kaikenlaisiin haasteisiin. Canisportilla oli mukavat puitteet ja oikeasti mietitty mitä tarvitsee treenaamiseen (esim. nuusku/taukomatot ). Kiitos kurssi 6/5 ❤️❤️ Mikään muu ei harmita kuin se, että kurssi loppuu"
Tokon kuukausivalmennus
"Marika Mykrä oli ehdottomasti paras kouluttaja, joka meillä on ollut. Ymmärsi koiraani ja osasi antaa juuri oikeita ohjeita."
Rallyeskari
"Kävin pentuni kanssa usealla erilaisella pentukurssilla, ja Canisport vei kultaa ihan jokaisella osa-alueella. Arvostin erityisesti kouluttajan ammattitaitoa ja asennetta - miten joku voikin olla yhtä aikaa noin kiireetön ja tuomitsematon ja kuitenkin rautaisen pätevä, taitava lukemaan koiria ja ihmisiä? Minulla on joitakin tuttuja, jotka kamppailevat aikuisten koirien koulutuksen kanssa siksi, että jo pentuna koiran jokin käytös on hävettänyt ja treeneissä vetäjä on onnistunut jollain kommentilla tai käytöksellä pahentamaan tunnetta. Toivoisin, että jokainen näistä ihmisistä olisi voinut aikanaan käydä Canisportin pentukurssilla ja kokea omakohtaisesti, ettei tyhmiä kysymyksiä tai toivottomia tapauksia ole ja hyväksyä koiransa ilman mitään häpeää. Ihailin kouluttajan tapaa vääntää rautalangasta ja olla selkeä, mutta toisaalta sanoa kaikki hyvin lempeästi, huumorintajuisesti ja aidosti. Opin kurssilla paljon uutta, enkä malttaisi odottaa uusia kursseja."
Perusteellinen pentukurssi
"Kurssi oli todella hyvä ja opin taas paljon hyödyllistä. Kiitos positiivisesta kouluttamisesta. Teillä on rento sekä ystävällinen meno. Joissakin koirapaikoissa olen huomannut, että kun en ole mitenkään taitava koirani kanssa ja koirani haukkuu niin saan siitä palautetta. Mutta Teillä en ole koskaan kokenut sellaista fiilistä etten voisi käydä kursseilla. Te hyväksytte kaikki koirakot just sellaisina mitä ne on. Ei ole mitenkään tullut fiilistä että nyt vertaillaan kuka osaa ja kuka ei. Kiitokset todella mukavasta koirakeskuksesta."
Iloinen esiintyjä
"Kurssi oli todella ihana! Tunneille oli aina tosi kivaa tulla ja halli on viihtyisä! Tuntuu, että arki on alkanut rullata entistä paremmin kurssilla opittujen taitojen, kuten rauhoittumisen ja paremman keskittymisen, kanssa, ja minun ja koirani suhde on parantunut entisestään. Lisäksi meillä kummallakin oli tosi hauskaa eskaritreeneissä!"
Agieskari
"Huippu koutsi, jolla huima teorian soveltamisosaaminen käytäntöön! Aina yksilölle mietityt tavat opettaa asioita ja kyky soveltaa nopeasti koiran mukaan tehtävää. Hienosti myös osaa lukea ihmistä ja muuttaa myös ohjausta ihmisen tapoja ja taitoja vastaavaksi, ja aina taatusti positiivisin keinoin!"
Tokon kuukausivalmennus
"Kouluttajalla on todella hyvät opettajataidot. Hänellä on selkeä tuntisuunnitelma jokaiselle tunnille ja mietityt tavoitteet koko kurssille. Jokainen harjoitus etenee loogisesti ja luo pohjaa aina seuraavaan harjoitukseen ja tavoitteeseen. Lisäksi hän huomaa kunkin koirakon haasteet ja osaa kiinnittää huomion juuri oikeisiin asioihin. Loistava kouluttaja."
Iloinen esiintyjä
"Riitta onnistui tunneillaan häkellyttävällä tavalla tarjoilemaan teoriaa ja käytännön oppia sellaisessa sekoitussuhteessa, että vaikka haasteet tuntuivat välillä aika isoilta ja oma kykytaso aika riittämättömältä, lähdin aina tunneilta valtavan inspiroituneena ja motivoituneena. Juuri tällä tavalla haastavaa ja innostavaa oppimisen pitäisi mielestäni parhaimmillaan olla. Tulin syvästi vaikuttuneeksi tavasta, jolla Riitta kykeni havainnollistamaan ja tuomaan opetuksensa lähelle meitä kurssilaisia, jotka olimme jokainen liikkeellä varsin erilaisin eväin, koirin ja ennakkoajatuksin."
Toko ykkönen
"Kurssi oli todella hyvä ja kouluttaja taitava. Koiraelämän osa-alue, jota kurssilla harjoiteltiin on mielestäni ehkä kaikista tärkein sekä koiran että omistajan hyvinvoinnin kannalta ja kouluttaja osasi todella taitavasti ohjeistaa ja nähdä mitä kannattaa tehdä. Oma rohkeus kohdata tilanteet oikeassa elämässä kasvoi."
Tarkkis
"Anu on ihana. Osallistuisin mieluusti hänen pitämään pitkäkestoisempaankin koulutukseen. Hän osaa antaa todella yksilöllistä ohjausta koirakolle ja lukee todella hyvin koiraa (ja ohjaajaa). Vihdoinkin on sellainen tunne, ettei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että meillä on häiriöherkkä saksanpaimenkoira häiriöherkällä omistajalla. Tällä kombolla nyt mennään eteenpäin pienin edistysaskelin. Lisää Anun kusseja! <3"
Tarkkis
"Tosi hienosti Jirka otti meidän ryhmäläisten toiveita huomioon ja räätälöi niiden pohjalta harjoituksia. Myös jokaisella kerralla hän keksi hyvin sopivan harjoituksen jokaisen koirakon yksilölliseen tilanteeseen. Hän otti myös hyvin jokaisen erikseen huomioon ja oli mukava, että hän muisti myös koiran nimen. Älyttömän hyvä kurssi ja kouluttaja!"
12 kontaktipeliä
"Kouluttaja on todella hyvä ja osasi auttaa eteenpäin käytöksissä, jotka ovat aivan olennaisia jatkon kannalta. Kouluttaja löysi nopeasti toimivat keinot ja antoi myös positiivista palautetta, mikä aina tuntuu hyvältä."
Yksäri