Pentujen temppuryhmä   
Pentujen temppuryhmässä kartutetaan pentujen taitopankkia ja opetellaan erilaisia hyödyllisiä temppuja tarjoamisen kautta! Temppuryhmä sopii erinomaisesti niin tuleville harrastuskoirille kuin muillekin pennuille, sillä tämä monipuolinen temppukattaus hyödyttää sinua ja pentuasi sekä arjessa että lajiharjoittelussa.

Kurssilla käydään läpi myös palkkasanoja ja taukokäyttäytymistä, mutta pääpaino on tempuissa, joilla voi tehdä pohjia eri lajeihin ja arjen taitoihin, kehittää pennun motorisia kykyjä ja helpottaa toiminnan aikaansaamista pennun oman tarjoamisen kautta.

Pentujen temppuryhmä kehittää sinun koulutustaitojasi ja pentusi oppimistaitoja. Tarjoamiseen perustuva koulutus on omiaan koiran koulutettavuuden ja yhteistyökyvyn parantamiseen, itsetunnon kohtottamiseen ja koiran harjoittelumotivaation sytyttämiseen. Tarjoamisen kautta koulutettaessa koira on aktiivinen osallistuja ja saa vaikutusmahdollisuuksia sekä paljon onnistumisen kokemuksia. Se on myös erinomaista aivotyötä ja kehittävä tapa purkaa ylimääräistä energiaa. Lisäksi se on erittäin tehokas koulutusmuoto ja koukuttavaa molemmille osapuolille!

Pentujen temppuryhmä on ikärajaton ja sopii loistavasti myös pikkupennuille! Myös vanhemman koiran kanssa voi osallistua, jos haluaa vahvistaa tarjoamistaitoja.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.