Saara Uljas
Saara Uljas on suorittanut Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa Eläintenkouluttamisen perusopinnot ja opiskelee tällä hetkellä eläintenkouluttajan ammattitutkintoa. Lisäksi hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa Certified Control Unleashed Instructor.

Rally-tokoa Saara on harrastanut jo vuosia. Hän on muun muassa saavuttanut koiransa kanssa rodun ensimmäisen RTK4-koulutustunnuksen. Tällä hetkellä hän harrastaa koiriensa kanssa rally-tokon lisäksi myös tokoa, koiratanssia, paimennusta ja jäljestystä.

Saara on erikoistunut paimenkoiriin ja paimennusvietin aiheuttamiin haasteisiin arjessa ja harrastuksissa. Harrastuspuolella hänen erikoisosaamistaan on lajitaitojen lisäksi harrastuskoiran perustaidot, vireenhallinta ja koulutustekniikka.

Saaralle on tärkeää, että harrastaminen koiran kanssa lisää koiran hyvinvointia ja tuo koiran elämään myös virikearvoa, ja että ohjaajalla on aina hyvä mieli treeneistä kotiin lähtiessä. Saara on pidetty kouluttaja ja hän on saanut runsaasti positiivista palautetta muun muassa tavastaan ohjeistaa ja antaa palautetta ystävällisesti sekä ymmärrettävästi.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.