Temppuja, jumppaa ja kohdetyöskentelyä   
Virikkeeksi, huviksi sekä harrastuslajeihin. Temppukoulutus on ennen kaikkea hauskaa ja mukaansatempaavaa niin koiralle kuin ohjaajallekin! Lisäksi se on erinomainen tapa aktivoida koiraa, kartuttaa koiran osaamista ja kehittää omia koulutustaitoja.

Koira kuin koira hyötyy tempputreenistä, ja tälle kurssille ovatkin tervetulleita kaikki junnuista eläkeläisiin. Kurssilta saat myös uusia ideoita ja ohjausta temppuihin esimerkiksi koiratanssia varten. Jos taas harrastat jotain muuta lajia, tulet huomaamaan, että tempuilla on huikea käyttöarvo lähes missä tahansa lajitreeneissä – niin koiran fyysisen suorituskyvyn kuin mielentilankin kannalta sekä koiran ja ohjaajan yhteistyön kehittämisessä.

Opit hyödyntämään kohteita harjoittelussa taitavammin ja luovemmin. Kohde ja koiran siihen kohdistama toiminta eivät rajoitu vain kuono- ja tassukohteisiin, vaan tällä kurssilla voit syventyä niiden lisäksi esimerkiksi kehotargettiin tai katsetargettiin lähellä tai kaukana. Kohteiden perusteellisempi hallitseminen vie harjoittelusi uusiin ulottuvuuksiin ja mahdollistaa myös teknisesti vaativien taitojen opettamisen.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.